Vapaaehtoiseksi

Osallistu kohtaamiskahvilaan! Joka toinen sunnuntai Tutun toimistossa (osoitteessa Rahakamarintori, Pasila, Helsinki) on kohtaamiskahvila “Yhdessäoloa – Get together”. Kahvila on ilmainen ja avoin kaikille. Tule mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin eri kulttuureista! Halutessasi voit myös liittyä vapaaehtoisryhmään, joka järjestää tapahtumaa.   Facebook-ryhmä: Yhdessäoloa – Get together (Tutu ry)

Auta asunnonhaussa! Auta turvapaikanhakijoita tai oleskeluluvan saaneita etsimään asuntoa tai kotoutumaan asuntoonsa – Liity Welcome home -tiimiin!

Lahjoita vaatteita ja tavaroita! Tavaralahjoitukset Tutulle hoituvat suoraan antajalta saajalle Tutun lahjoitustorin kautta. Facebook-ryhmä: Tutun lahjoitustori (Turvapaikanhakijoiden tuki ry)

Vedä kieliryhmää! Tutu järjestää vapaamuotoista suomen kielen kurssia / keskusteluryhmää. Jos olet kiinnostunut opettamisesta, ota yhteyttä sähköpostitse: tutu@turvapaikanhakijoidentuki.fi

Osallistu pop up -tapahtumiin! Seuraa Tutun nettisivuja ja facebook-sivua ja löydä sopivia tapahtumia tai ilmoittaudu sähköpostitse pop up -vapareiden postituslistalle: tutu@turvapaikanhakijoidentuki.fi Tai täytä alta löytyvä lomake!