Tule meille järjestötyöntekijäksi!

Haemme kielitaitoista alle 30-vuotiasta Paikka auki – työntekijää järjestötyön erilaisiin tehtäviin

Haemme alle 30-vuotiasta nuorta Paikka auki -avustuksella palkattavaan avoimeen järjestötyöntekijän tehtävään. Paikka auki – työntekijä pääsee tutustumaan kanssamme monipuolisesti kotoutumisen kysymyksiin sekä järjestötyön erilaisiin tehtäviin. Työssäsi teet erilaisia järjestön toimisto- ja koordinaatiotehtäviä, avustat asiakastyössä (kuten asiakkaiden vastaanottaminen) sekä teet jonkin verran avustavia viestintätehtäviä. Työpaikka sijaitsee Pasilassa. Olemme kannustava, hyvähenkinen ja ketterä tiimi, ja toivomme myös sinulta avointa, positiivista mieltä ja reipasta työotetta.

Eduksi katsomme monipuolisen kielitaidon, suomen kielen lisäksi erityisesti darin, arabian ja somalin kielen hyvän osaamisen. Katsomme eduksi myös omakohtaisen kokemuksen maahan muuttamisesta.

Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias. Palkattavan nuoren tulee olla työtön eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta. Nuorten kohdalla ohjelmassa painotetaan vaikeasti työllistyviä nuoria. Ohjelmaan ei voi palkata henkilöä, joka on aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.6. klo 16 mennessä osoitteeseen tutu@turvapaikanhakijoidentuki.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi: JÄRJESTÖTYÖNTEKIJÄ. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. Työsuhde kestää 12 kk. Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Esihenkilönäsi toimii toiminnanjohtaja.

Turvapaikanhakijoiden tuki ry Tutu tarjoaa monimuotoista tukea turvapaikanhakijoina Suomeen tulleille. Tutu tarjoaa osaavaa apua lupaprosesseissa ja kotoutumisen kysymyksissä, tekee laaja-alaista vaikuttamistyötä, rakentaa kaikille avointa yhteisöä ja organisoi monenlaista vapaaehtoistoimintaa. Tutu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tukee myös työyhteisönsä monimuotoisuutta.