Rekrytointi

Etsimme alle 30-vuotiasta darin- ja farsinkielistä työntekijää!

Osaksi tukee turvapaikanhakijoita ja muita Suomeen muualta muuttaneita. Neuvomme ja tuemme turvapaikka- ja oleskelulupa-asioissa, ja muissa asioissa ohjaamme muiden palveluiden piiriin. Kehitämme Pasilaan myös yhteisöllistä keskusta, joka on auki muutamana päivänä viikossa. Keskuksessa voi selvittää asioita, kysyä neuvoa, käydä kahvilla ja järjestää erilaista toimintaa.

Uusi työntekijä tarvitaan Osaksi-tiimin asiakastyöhön ja toiminnan järjestämiseen. Sinun tehtävänäsi on ainakin tulkata asiakastapaamisissa ja auttaa toimistoasioissa. Tarkat tehtävät sovitaan sen mukaan, mistä olet kiinnostunut ja mitä esimerkiksi haluat opiskella myöhemmin. Voit esimerkiksi saattaa tulijoita viranomaisten luokse, auttaa oleskelulupien hakemisessa, keskustella ihmisten kanssa kahvikupin äärellä, järjestää ohjelmaa ja osallistua some-viestintään.

Mitä toivomme

  • kiinnostusta ihmisten tukemiseen ja kohtaamiseen
  • ymmärrystä haastavassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä kohtaan 
  • opintoja tai kokemusta asiakastyöstä tai toimistotyöstä 
  • kielitaitoa (dari & farsi & englanti/ suomi)

Oma tausta pakolaisena tai turvapaikanhakijana auttaa ymmärtämään ihmisten elämäntilanteita ja voi siksi olla etu. Suomea sinun ei vielä tarvitse osata täydellisesti, vaan voit opetella sitä töissä ja käydä kurssilla.

Työpaikka on osa Stean Paikka auki -ohjelmaa, joten työntekijän pitää olla alle 30-vuotias (www.paikka-auki.fi) ja työelämän ulkopuolella. Palkka on 2000 euroa kuussa.

Viimeinen päivä hakea on 13.1.2021. Jos sinulla on kysymyksiä, voit soittaa 11.-13.1.2021. (Olemme joululomalla 20.12.-10.1. ja silloin emme vastaa). Haastattelemme muutaman hakijan viikolla 3 (18.-21.1.). Työ alkaa helmikuun alussa.

Lisätiedot Susanna Okker 044 242 0031, susanna@turvapaikanhakijoidentuki.fi

www.osaksi.turvapaikanhakijoidentuki.fi
www.facebook.com/osaksi